(Technisch) Project Manager

Job description

Al 15 jaar bouwen we met ons team en onze klanten een ‘secure & connected future’ en omdat dat belangrijk is, groeien we hard…met ruim 20% per jaar, van de zolderkamer naar 400+ medewerkers in 7 landen. Omdat we niet van plan zijn het rustiger aan te doen zoeken we altijd nieuw talent dat ons team nog slimmer en beter maakt. Bijvoorbeeld een;

(Technisch) Project Manager

In deze rol ben je dé spil tussen klanten, engineers en architecten, onze projecten zijn uitdagend en complex. Veel bedrijven, zowel corporate ondernemingen als telecom operatoren, vertrouwen op ons om hun netwerk operationeel te houden en de beveiliging ervan te organiseren. Jij zorgt ervoor dat het project op tijd en naar wens van onze klant wordt opgeleverd en binnen de vooropgestelde parameters. Je bent commercieel sensitief genoeg zodat je nieuwe kansen signaleert. Onze klanten selecteren Infradata omdat wij “tailor made” oplossingen creëren, elk project is daardoor uniek en kent haar eigen uitdagingen.

Job requirements

Jij bent een daadkrachtige professional met een passie voor netwerk -en security oplossingen, en we geloven erin dat het volgende van belang is hierbij:

  • Afgeronde Bachelor opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Kennis van complexe netwerken en cybersecurity;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, bij voorkeur ook Franstalig;
  • Sterke analytische vaardigheden.


Ons aanbod

De mogelijkheid écht het verschil te maken door invulling te geven aan de groeidoelstelling van één van de meest snelgroeiende internationale IT organisaties van België.

  • Een dynamische werkomgeving en een hecht team, waar veel ruimte is voor eigen initiatief.
  • Een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, aantrekkelijke bonus, laptop, telefoon en een lease auto.
  • Werken met minstens net zulke gedreven, no-nonsense, vriendelijke en transparante collega's als jij.


Screening

Een online screening en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Enthousiast geworden?

Solliciteer direct! Via de sollicitatiebutton kan je jouw cv en motivatie uploaden.


If you require further information, call Jan Willem Marbus, Sr. Recruiter on +31 6 50 21 65 09 or send an email to j.marbus@infradata.com.