Junior Project Manager

 • Projects & Engineering
 • Leiden, Netherlands

Junior Project Manager

Job description

Al meer dan 15 jaar bouwen we met ons team en onze klanten een ‘secure & connected future’ en omdat dat belangrijk is, groeien we hard…met ruim 20% per jaar, van de zolderkamer naar 400+ medewerkers in 7 landen. Omdat we niet van plan zijn het rustiger aan te doen zoeken we altijd nieuw talent dat ons team nog slimmer en beter maakt. Bijvoorbeeld een;


Junior Project Manager

In deze rol ben je dé spil tussen klanten, engineers, architecten en sales. Onze projecten zijn uitdagend en complex. Veel bedrijven, zoals telecom operators, vertrouwen op ons om hun netwerk operationeel en veilig te houden. Jij zorg t ervoor dat het project op tijd en naar wens van onze klant wordt opgeleverd en binnen de vooropgestelde parameters. Je brengt structuur aan en je wordt blij van een strakke planning. Onze klanten selecteren Infradata omdat wij “tailor made” oplossingen creëren, elk project is daardoor uniek en kent haar eigen uitdagingen.


Jij schept orde in de chaos en brengt daarmee rust, structuur en overzicht. Wanneer alles geruisloos verloopt volgens planning, heb jij je werk goed gedaan. Maar, jij blijft kalm en ‘in-control’ wanneer een onvoorziene gebeurtenis zich voordoet en je plots moet schakelen. 


Wij zoeken per direct de absolute kampioen in het:


 • Dagelijks managen van meerdere kleine technische projecten voor onze klanten. Denk hierbij aan het maken en bijhouden van planningen, taken en orders.
 • Ervoor zorgen dat het werk gedaan wordt binnen de de vooraf afgesproken tijden. Je kan hiervoor input ophalen bij je technische collega’s en vervolgens dit vertalen naar een haalbare planning.
 • Zorgen dat alles in nette documentatie terug te vinden is zodat we allemaal op elk moment weten wat er gaande is.
 • Helpen opzetten en bijhouden van het allerbeste planning en staffing systeem wat Infradata ooit gehad heeft

Job requirements

Jij bent een daadkrachtige professional met een passie voor projectmanagement en IT, en we geloven erin dat het volgende van belang is hierbij:

 • Afgeronde Bachelor/Master opleiding;
 • 1-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Kennis van Microsoft Office Suite en project management tools
 • Kennis van netwerken en netwerk security is een pré
 • Sterke organisatorische vaardigheden en structuur in alles wat je doet
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;


Ons aanbod

De mogelijkheid écht het verschil te maken door invulling te geven aan de groeidoelstelling van één van de meest snelgroeiende internationale IT organisaties van Nederland.

Een dynamische werkomgeving en een hecht team, waar veel ruimte is voor eigen initiatief.

Een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, aantrekkelijke bonus, laptop en telefoon.

Werken met minstens net zulke gedreven, no-nonsense, vriendelijke en transparante collega's als jij.

De mogelijkheden en ruimte om door te groeien. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons en dus ligt er een groeipad klaar en bieden we ondersteuning en middelen om stappen te maken.


Screening

Een online screening en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Enthousiast geworden?

Solliciteer direct! Via de sollicitatiebutton kan je jouw cv en motivatie uploaden. Voor vragen over de inhoud van de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Jorinke de Hek, HR Business Partner via jorinke@infradata.nl of +31 6 39451009. 


We hebben begrip voor acquisitie maar geen interesse.